ont.

naaj, idag vare ingen bra dag även fast den började bra. Det var efter gympan som det blev som värst. Gympan va faktist skit kul för simon band fast mig och sen hoppade vi trampet med snören fastklistrade med varandra, jag trodde jag skulle stypas, usch. Men det va kul iaf:) Sen vid lunchen började jag må jätte illa, och det kändes som jag skulle spy , Petra följde med mig till the nercy. När vi kom dit låg tobbe ner i sängen och marttin och simon va där. Tobbe hade typ brytit armen eller ngt, ajaj. Typ åkt bräda efter martins moppe, ingen bra ide. Sen fick jag en alvedon av the nercy och sen började allt gå över. På So:n så hade vi prov, och efter de gick alla till the nercy, alltfrån ha vatten-till ha plåster. Alla kom tillbaka och då började det pratas om praon. Vi fick ett kuvär sen vare byebye. efter de vare musik, ganska så uttråkande men ändå inte som So:n.  

Nu har jag ont i magen igen, Petra tror jag har maginflusensa, haha hon våga inte röra mig, xD

från "kommer bli en hemsk dag" till "det vart et bra dag" till "aj va ont det gör"xD

Dagen började inte så bra, pappa gjorde så att jag vaknade halv sju.. hade sovmorron till kvart i tio. Sen kunde jag inte somna om, så jag satt framför datan hela morronen. Sen skulle pappa skjutsa mig till skolan, kom en kvart försent. Maria vart arg, fast jag skyllde på försovning, sen hade vi prov som jag inte fattade ett skit av. Sen va jag bajshungrig och då hade vi spanska men vi fick tävla om snyggaste påskkortet. Mitt va coolt. xD Efter lunch hade vi disa möte, HAHA.  Sen skulle vi ha block, där började den roliga delen. Jag hade inget block kunde åka hem men jag hade inget å gö så jag stannade kvar en stund och skulle ta 20 i bussen hem. Jag vart skit rastlös och ingen ville följa med till lillan, jag ville ha en bulle. (A) Sen ville Eve följa me Wihoo:D jag fick min bulle plus en godis, svull svull. Sen gick evelina hem bara. Sen stack jag ist till pysselgruppen där kom bärbel och bah:
- Ska inte du vara här? ehm nej, jag e ledig. Ledig!?nejnej du ska vara med oss här i pysselgruppen . du kan spela spel, ehm nej tack måste gå hejdå. så drog jag efter lizzy kom in hos soad vid tjugo över, under den tiden hade jag sprungit runt över allt. in och ut, in och ut genom dörren. Sen skulle jag dra och så sa jag hejdå till alla och så hörde jag soad säga ngt till ngn. gick lååååångsamt mot bussen. Sen kom tobbe och sa att han blivit utkörd av soad så han skulle hem med samma buss, kulkul. Sen va min fuckade bror där uppe vid bussen och han töntade sig som vanligt med sin glasspinne xD ( jag fick ingen glass#'/ ) Sen sa kevin på bussen du går av vid tobbe så går jag hem  andra vägen, jag bah visst visst. Sen kom jag på att jag inte skulle göra ngt så jag stannde med tobbe ett tag. haha så skulle vi hoppa studdsmatta, och han ville att jag skulle få en stöt av den men det gick inte så bra xD Sen kom nicke och hans skumma polare hem, så började alla de tre åka på sina brädor, haha skitkul att kolla påxD amen jag orkar inte berätta allt, jobbit att skriva(A).

Men jag fick iaf skit ont i huvet och i örat(A) eller på öratxP Sen pallrade jag mig hemåt. Och nu sitter jag här... vid datan, min heliga data..igen. Men mama ropar att jag ska komma nu, pusshej :)


nervöst.

Aow, imorrn äre tävling på g, täby. Kom och checka vettjaxD
Det va Carro som tvingade mig skriva här nu, för jag gör aldrig de, (A) hon har roligare blogg,

http://graaniss.blogg.se/
Jahaja, trevlig dag, eller ngt sånt, solen skiner, alla gnäller att jag måste bort från datan. som vanligt.
Imorse vare kul, mamma undrade vad Lizzy och jag gjorde igår, jag bah vi gjorde charader av andra i skolfotona, och.. haha mobbade ni folk? Nej vi lekte bara andra, charader? Så ni mobbade andra för hur dom ser ut, haha. NEJ VI LEKTE, DU VET !? INGEN JÄVLA MOBBING! okejokej, tss.. haha mamma fett skönxD

pappa hade köpt en leksaks helikopter, han bah såna hära brukar vara dyra, men nu va den billig xD aja orkar inte förklara allt måste ut nu puss&hej.


otroliga 10or i mängden

Säger bara , världens skönaste låt.

http://www.kusowsky.com/Mp3/dansa5.mp3

image7
Nej nu måste jag börja blogga lite, har inte gjort det på hur länge som helst. Eftersom datan är typ helig för mig sitter jag alltid här , om jag inte håller på med ngt annat :)

Bloggning på G.